Service

Our Activities

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elitsed eiusmod tempor enim minim veniam quis notru
exercit ation Lorem ipsum dolor sit amet.Veniam quis notru exercit.

Alles is liefde!

De voorstelling gaat over de onvoorstelbare liefde van God voor ons mensen. Jezus die is gekomen om alles weer goed te maken, zodat wij weer volledig mogen zijn in de liefde van de Vader. Wie Jezus is en wat dat te maken heeft met je leven nu wordt op een eenvoudige maar adembenemende en interactieve manier uitgelegd.

Wie oren heeft…

Dit is een speciale christelijke voorstelling voor kinderen die gaat over God, het luisteren naar Hem. Wie kan dat en hoe doe je dat? Het gaat over bidden en praten, over luisteren. Over relatie hebben. In de kindervoorstelling wordt aan de hand van trucjes, spellen en verhalen verteld over de God die van je houdt, die betrokken wil zijn bij je leven. Die niet ver is maar heel dichtbij, altijd.

Je bent geliefd!

Vanuit de christelijke identiteit wordt ingegaan op pesten en naastenliefde, over eigenwaarde en de waarde die God heeft bepaalt. Het is een mooie, interactieve voorstelling die laat zien dat ieder kind geliefd is, dat elk kind het verdient om zelfverzekerd op te groeien. Dat leugens dat kunnen dwarsbomen maar dat God ons ook een sterk wapen heeft gegeven om overwinnaar te zijn.

Christelijke feestdagen

Voor de speciale christelijke feestdagen van het jaar heeft Theater de Regenboog mooie, op thema, gemaakte christelijke voorstellingen voor kinderen en/of volwassenen. Het zijn speciale, interactieve christelijke voorstellingen rondom het Kerstfeest, Paasfeest en het Pinksterfeest die de geweldige boodschap laten zien waarom Jezus is geboren, waarom Hij moest sterven maar ook weer opstond en wat de Heilige Geest ermee te maken heeft. Voor het hele gezin of alleen voor kinderen.

HGJB vakantiebijbelweek

Elk jaar maakt Theater de Regenboog een speciale christelijke voorstelling voor de vakantiebijbelwerk week. Ook voor de vakantiebijbelweek (VWB) van 2023: “Tel maar mee!”, is er een speciale christelijke kindervoorstelling gemaakt. Voor een mooie afsluiting te boeken in uw kerk, tent of op het veld. Met leuke jongens tegen de meiden spelletjes, goocheltrucs en verhalen rondom het thema. Daarnaast zijn de oudere christelijke kindervoorstellingen rondom de vakantiebijbelweek thema’s ook nog te boeken.

Op maat gemaakt

Theater de Regenboog heeft de afgelopen jaren al heel wat christelijke kindervoorstellingen gedaan. Met die ervaring is het geen probleem om een voorstelling voor kinderen en/of volwassenen op maat te maken voor welk publiek dan ook. In een kerk, tent, school, camping of vakantiepark het maakt niet uit waar Theater de Regenboog wordt uitgenodigd, het wordt altijd een feest!

Pricing Plan

Day Care

$19

per month

 • Meal
 • Snack
 • Games
 • Course
Order Now

Pre-School

$49

per month

 • Meal
 • Snack
 • Games
 • Course
Order Now

Kindergarten

$79

per month

 • Meal
 • Snack
 • Games
 • Course
Order Now

Our Class

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elitsed eiusmod tempor enim minim veniam quis notru exercit ation Lorem ipsum dolor sit amet.Veniam quis notru exercit.