Service

Our Activities

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elitsed eiusmod tempor enim minim veniam quis notru
exercit ation Lorem ipsum dolor sit amet.Veniam quis notru exercit.

Alles is liefde!

De voorstelling gaat over de onvoorstelbare liefde van God voor ons mensen. Jezus die is gekomen om alles weer goed te maken, zodat wij weer volledig mogen zijn in de liefde van de Vader. Wie Jezus is en wat dat te maken heeft met je leven nu wordt op een eenvoudige maar adembenemende en interactieve manier uitgelegd.

Wie oren heeft…

Deze christelijke kindervoorstelling draait om het onderwerp van luisteren naar God. Wie kan het doen en hoe doe je het? Het behandelt bidden, communiceren en luisteren, en gaat over het hebben van een relatie. De voorstelling maakt gebruik van trucs, spellen en verhalen om te vertellen over de liefdevolle God die betrokken wil zijn bij ons leven. Hij is niet ver weg, maar altijd heel dichtbij.

Je bent geliefd!

Vanuit de christelijke identiteit behandelt de voorstelling eigenwaarde en de waarde die God ons heeft gegeven. Het is een prachtige, interactieve voorstelling die laat zien dat elk kind geliefd is en het verdient om zelfverzekerd op te groeien. Het benadrukt dat leugens obstakels kunnen vormen, maar dat God ons ook een krachtig wapen heeft gegeven om overwinnaars te zijn.

Christelijke feestdagen

Theater de Regenboog heeft prachtige christelijke voorstellingen tijdens de speciale christelijke feestdagen gedurende het jaar. Deze interactieve voorstellingen zijn gericht op het Kerstfeest, het Paasfeest, Hemelvaartsdag en het Pinksterfeest, en laten de geweldige boodschap zien achter de geboorte, het sterven en de opstanding van Jezus, en de rol van de Heilige Geest daarin. Voor het hele gezin of alleen voor kinderen, in een kerk of op een school.

HGJB vakantiebijbelweek

Theater de Regenboog maakt jaarlijks een speciale christelijke voorstelling voor de vakantiebijbelweek. Ook voor de vakantiebijbelweek (VWB) van 2023, “Tel maar mee!”, is er een speciale kindervoorstelling ontwikkeld. Deze voorstelling kan geboekt worden voor een mooie afsluiting in uw kerk, tent of op het veld. De voorstelling bevat leuke jongens tegen de meiden spelletjes, goocheltrucs en verhalen die passen bij het thema. Natuurlijk zijn de eerdere christelijke kindervoorstellingen die aansluiten bij de vakantiebijbelweek thema’s ook nog steeds te boeken.

Op maat gemaakt

Dankzij de jarenlange ervaring van Emilia Verdoes in het uitvoeren van christelijke kindervoorstellingen, is het geen enkel probleem om een op maat gemaakte voorstelling te creëren voor zowel kinderen als volwassenen, passend bij elk publiek. Of het nu in een kerk, tent, school, camping of vakantiepark is, waar Theater de Regenboog wordt uitgenodigd, wordt het altijd een feestelijke gelegenheid!

Pricing Plan

Day Care

$19

per month

 • Meal
 • Snack
 • Games
 • Course
Order Now

Pre-School

$49

per month

 • Meal
 • Snack
 • Games
 • Course
Order Now

Kindergarten

$79

per month

 • Meal
 • Snack
 • Games
 • Course
Order Now

Our Class

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elitsed eiusmod tempor enim minim veniam quis notru exercit ation Lorem ipsum dolor sit amet.Veniam quis notru exercit.