Christelijke kindervoorstelling voor scholen

Christelijke kindervoorstelling voor scholen

Voorstelling voor op christelijke scholen

Ben je op zoek naar een unieke manier om christelijke feestdagen te vieren? Zoek niet verder! Theater de Regenboog biedt prachtige christelijke voorstellingen voor basisscholen die perfect zijn voor speciale gelegenheden zoals kerst, pasen, pinksteren en meer. Onze voorstellingen kunnen op locatie worden gegeven, of dat nu in het schoolgebouw is of ergens anders.

De christelijke kindervoorstellingen voor scholen zijn vooral interactief, omdat bewezen  is dat dit bijdraagt aan het onthouden van de inhoud en het zorgt meteen voor een gezellige sfeer. De christelijke voorstellingen voor scholen zijn ook zeer geschikt voor kinderen in het speciaal onderwijs.

U kunt vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Onderstaand treft u enkele beoordelingen aan van christelijke voorstellingen die zijn gegeven in basisscholen:

“Wat een talent heb je als je kinderen van 4 t/m 13 jaar kunt boeien. En dat terwijl de meeste niks van het geloof meekrijgen. Bedankt dat je bij ons, op CBS de Regenboog in Rotterdam, de Paasviering hebt gedaan en hebt uitgelegd wat Pasen inhoud en wie de Heere Jezus is.”

“Wat hebben onze SBO leerlingen genoten van dit theater tijdens onze Paasviering. Prachtig hoe Emilia in staat is om de meest waardevolle boodschap: je mag kind van God zijn op kindniveau weet uit te leggen aan de hand van verschillende beelden. Zeker een aanrader!”

Christelijk kindertheater de Regenboog