Christelijke kindervoorstelling voor kerken

Christelijke kindervoorstelling voor kerken

Kindervoorstelling voor kerken

Theater de Regenboog biedt graag een christelijke voorstelling aan in uw kerk, die geschikt is voor verschillende gelegenheden, zoals een gezinsdienst, een mooie viering tijdens Kerst, Pasen of Pinksteren, of tijdens een bijeenkomst voor de kinderclubs. Als u bijvoorbeeld uw kinderen wilt betrekken in de diensten voor Bid- en Dankdag. Voor elke gelegenheid heeft Theater de Regenboog een passende christelijke voorstelling.

Indien de voorstelling specifiek gericht is op kinderen, zal de invulling iets anders zijn. Er zal meer interactie en spel zijn tijdens de voorstelling. Aarzel niet om vandaag nog contact met mij op te nemen voor meer informatie over onze christelijke voorstellingen die geschikt zijn voor kerken.

U kunt vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Onderstaand treft u enkele klantverhalen wat andere kerken over het theater de regenboog zeggen:

De kinderen en de volwassen hebben genoten, een vloedgolf van de liefde van God glashelder uitgelegd en in allerlei vormen weergegeven. De kinderen zaten op het puntje van hun stoel. Als je een groep van ruim 50 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar 45 minuten kan boeien dan weet je wat je doet en welke gave God je gegeven hebt. Zeer aan te bevelen. Genieten.

Wat gaf Theater de Regenboog een prachtig optreden tijdens ons kerstfeest. Het hele podium stond vol met kleurrijke en verrassende voorwerpen. Alles werd gebruikt om het thema te presenteren. Kinderen werden er erg leuk bij betrokken. Er was geen moment verveeltijd bij. Hoe mooi dat er op zoveel manier naar Jezus gewezen is, onvergetelijk voor jong en oud. Het contact vooraf en na afloop verliep vlot en goed!

Christelijk kindertheater de Regenboog