Christelijke kindervoorstelling voor evangelisatie

Christelijke kindervoorstelling voor evangelisatie

Kindervoorstelling voor evangelisatie

Overweegt u om een evangelisatie-evenement in uw dorp of stad te organiseren? Denk er dan eens aan om Theater de Regenboog te boeken.
Onze christelijke voorstellingen leggen op een eenvoudige manier de liefde van God uit en zijn niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Vanaf de schepping wordt uitgelegd dat God van ons houdt, dat Jezus voor ons is gekomen en dat we een persoonlijke relatie met Hem kunnen hebben. Of u nu kiest voor een binnen- of buitenlocatie, een christelijke voorstelling van Theater de Regenboog is altijd een uitstekende keuze.

Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie om over uw  evangelisatie project te praten.

Onderstaand treft u enkele beoordelingen aan van voorstellingen die zijn gegeven bij evangelisatieprojecten:

“Theater de Regenboog heeft ruim een uur gespeeld tijdens de kindermiddag in Oosterwolde (Frl.) De kinderen van 4-12 jaar werden steeds weer met enthousiasme betrokken bij de onderwerpen die Emilia naar voren bracht. De basis van het evangelie kwam op verschillende creatieve manieren naar voren ( Wie is Jezus, God houdt van jou, we hebben elkaar nodig etc.) Soms kon je een speld horen vallen, dan weer was er oorverdovend gelach vanuit het publiek. Prettige communicatie vooraf en nadien. Emilia heeft geen standaard programma maar na overleg met ons, gaat ze biddend het programma invullen. Ze heeft veel plezier en zegen mogen brengen.”

“Theater de Regenboog heeft tijdens onze openluchtdienst de bijzondere voorstelling 'Alles is liefde!' gegeven. Op een laagdrempelige, grappige en interactieve manier nam Emilia alle kinderen mee in wat het betekent dat God onvoorwaardelijk van je houdt. De kinderen hebben er ontzettend van genoten!”

Christelijk kindertheater de Regenboog

Christelijke voorstelling voor kinderen